Sayfalar

26 Ağustos 2013 Pazartesi

XDÜKKAN İLE İNTERNETTEN PARA KAZANMAYA BAŞLAYIN!



Satışa hazır, anahtar teslimi internet sitelerine XDÜKKAN denir. XNetwork Sistemine dâhil olan herkes bir XDükkan kiralamış olur. XDükkan sahipleri, bu satış siteleri ile potansiyel müşterilere çok daha çabuk ulaşabilirler. XDükkan kiraları sisteme ayda bir ödenir.

Anahtar teslimi denmesinin amacı; XDükkanıın bir internet sitesi için gereken tüm ana şartlara sahip olmasının yanı sıra, satışa odaklı tüm ilave alt yapı ve araçları da barındırıyor olmasıdır. Bu tür bir internet sitesinin oluşturulması için, teknik bilgi, sürekli yapılması gereken güncellemeler, takipler ve tüm bunlar için de zaman gerekmektedir. Ancak, XDükkanlar bütün bu özellikleri barındırmasıyla, sahiplerine büyük bir avantaj sağlar.
Hazır hosting ( site barındırma,site yayınlama hizmeti)
Hazır ve birbirinden farklı site tasarımları
Otomatik ürün ekleme
( XDükkan sahiplerinin satış ortaklığı yapmak istedikleri ürünleri XDükkanlarında otomatik olarak görebilmelerini sağlayan bir hizmettir. XDükkan sahipleri sadece ana kategorileri belirler. Örn. Ana kategori yazılım ürünleri olarak seçilirse bu başlık altındaki tüm ürünler, tanıtım yazıları vb. materyalleri ile birlikte, XDükkanda otomatik olarak yer alır. )
Otomatik makaleler
( Ürün tanıtım yazıları, hazır ve sürekli güncellenen, dinamik ve satışa odaklı tanıtım yazıları. )
Otomatik tanıtım sayfaları (Landing Pageler)(Sistem tarafında hazırlanmış olan sistemin ve ürünün tanıtımının yapıldığı internet sayfalarıdır.
Videolu tanıtımlar (Satışa odaklı videolar)
Otomatik SEO ( Doğal trafik oluşturma otomasyonu olarak açıklanabilir. XDükkana ziyaretçi trafiği oluşmasını sağlar. Bu durum satışlara yansır. Ziyaretçi ne kadar çok olursa satışlar bu oranda artar. İnternet sitesinde bulunması gereken çok önemli bir hizmettir. )
XAcademy eğitimleri( XDükkanlara ücretsiz trafik sağlama, sosyal ağları kullanma, satış ortaklığı ve network pazarlamaya yönelik diğer eğitimler. )
Ücretsiz reklam yazılım ve araçları (Videolu bannerlar,otomatik ilan yazılımları)
Toplu e-mail gönderme programları
Sistemin gelişimi paralelinde gerekli olacak tüm yardımcı yazılımlar ve uygulamaya yönelik eğitimler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder